Vaša kompanije zaslužuje više

Povećajte svoje limite

Responsive design

Sadašnjost i budućnost

“Korporativni web dizajn”

Pozicioniranje jedne firme sa svojim proizvodima ili uslugama na webu, pored sajta, upotpunjuje i ubacivanje biznisa na mape. Mi kompletno sprovodimo sve ove usluge, tako što garantujemo dinamiku u komunikaciji između klijenata i krajnjih korisnika.
 
M Soft Digital nudi web rešenja po poslednjim standardima, koja vrlo brzo budu odlično rangirana na pretraživačima. Izlazeći u susret našim klijentima, u poslednje vreme nudimo web prezentacije koje kao osnovu imaju jednostavnu platformu po veoma pristupačnim cenama.
 
Obzirom da je veliki broj korisnika navikao na “drag and drop”  i želi da upravlja svojim web sajtom po istom principu, web sajtove koje Vam mi izradjujemo možete prevlačite definisane blokove i tako formirate željeni deo sajta. Uz malo mašte i kreativnosti možete menjati izgled sajta na dnevnom nivou, što zaparavo i krajnji korisnici očekuju. Na ovaj način klijenti nemaju dodatne troškove za održavanje sajta, s obzirom da sami mogu da rade izmene.
 
Kompletno web rešenje je razvijano sa SEO segmentom za svaku stranu sajta. Pored kvalitetne osnove važno je naglasiti da su sajtovi “responsive”, što znači da su  namenjeni za mobilne uređaje, zatim desktop računare, laptopove i sve ostale uredjaje, jer je posećenost web sajtova putem mobilnih telefona u poslednje vreme značajno porasla.
 
Funkcionalnost sajta, kao i vizuelni deo su podjednako dobri na svim uređajima. Ovu opciju Google “voli”, pa su samim tim i pozicije ovakvih sajtova na prvim stranama pretraživača.
Kontaktirajte nas